From Beats to Bench Press: Unveiling the Dual Journey of Kymer and McGyver

Van beats tot bankdrukken: onthulling van de dubbele reis van Kymer en McGyver

1. Hoe ben je voor het eerst in de wereld van personal training terechtgekomen, en welke aspecten vind je het meest vervullend op dagelijkse basis?

Sinds 2008 ga ik graag naar de sportschool en heb ik jarenlang gemiddeld 5 dagen per week met gewichten getraind. Het was pas in 2017 dat ik lessen begon te volgen in Personal Training en mezelf omhoog werkte in de managementrangen van Jetts Tilburg 24/7 Fitness. Hier heb ik de meeste kneepjes van het vak geleerd.

2. Als McGyver, jouw rappersona, weerspiegelt een unieke mix van kracht en creativiteit. Hoe gebruik je de energie van je intense workouts in je muziek, en vice versa?

Alles wat adrenaline gedreven is, geeft me brandstof om dingen naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een meer geconcentreerde en ontspannen rapstijl, of gewoon een meer "in-your-face" soort rap, ik probeer altijd de juiste energie te laten aansluiten bij de sfeer van de muziek.

 


3. Kun je een specifieke workout- of trainingsfilosofie delen die je niet alleen fysiek uitdaagt, maar ook inspiratie biedt voor je volgers?

De sleutel tot succes is consistentie, die berust op uitgestelde voldoening. Naarmate je je lichaam vormt, bouw je een geest-spierverbinding op en leer je van het proces te houden als je bereid bent efficiƫnt te werken. Sla geen stappen over - pak gewoon de stier bij de horens. Na verloop van tijd zul je de vruchten plukken van je arbeid en de schoonheid die daarmee gepaard gaat. Niet alleen fysiek maar ook mentaal.

4. Het verkennen van de wereld van noƶtropica is intrigerend. Wat bracht je ertoe om je te verdiepen in producten zoals GoEazy Gains, en heb je onverwachte voordelen opgemerkt naast alleen verbeterde focus?

Efficiƫntie verbeteren en/of optimaliseren is altijd een dunne lijn als het gaat om het aangaan van consistent hard werk. Het is een interessant interessegebied en daarom sta ik altijd open om nieuwe terreinen te verkennen. Wat betreft GoEazy, niet alleen de mentale focus - ik bedoel, er zijn al zoveel pre-workout stim/stim-free supplementen op de markt - maar vooral de geheugenverbeterende effecten van Lion's Mane. Ik leid een zeer actieve levensstijl, met verschillende werkgebieden die naast elkaar bestaan. Dus het scherp houden van mijn geheugen is essentieel voor een hypergefocuste atleet zoals ik. Dat prikkelde echt mijn interesse!

5. Het opnemen van Lion's Mane gummies in je levensstijl is ongetwijfeld een persoonlijke keuze. Hoe integreer je deze gummies in je dagelijkse routine, en heb je specifieke rituelen rond het innemen ervan?

Als ritueel neem ik meestal 90% van mijn supplementenstack 's ochtends in en neem ik voor het slapengaan wat hersteltabs. Dus om mijn dagelijkse taken op peil te houden, neem ik graag GoEazy Lion's Mane gummies in de middag. Om het gat tussen AM & PM te overbruggen.6. In de snelle werelden van fitness en muziek is burn-out een veelvoorkomende zorg. Hoe laad je op en verjong je, zodat je je passie en enthousiasme voor zowel personal training als het maken van muziek behoudt?

Het integreren van voldoende rust is essentieel. Het is niet altijd gemakkelijk, maar niets verslaat 8 uur slaap! Dit stelt je in staat om op te laden, te ontspannen en je lichaam en brein de tijd te geven om te ontspannen en letterlijk te herstellen van stress. Herstel is essentieel voor hypertrofie.

7. Jouw ervaringen als personal trainer moeten unieke inzichten bieden. Kun je een verhaal delen van een cliƫnt wiens transformatie of vooruitgang een diepgaande invloed had op je eigen benadering van fitness en welzijn?

Een cliƫnt zei dat hij in het verleden PT-sessies had gevolgd en liet me zijn dieet zien. Het was uiterst eentonig en het calorie-tekort was streng. Ik liet hem een praktischer manier zien om af te vallen en een vergelijkbaar resultaat te behalen als hij in het verleden had bereikt. Voor ik het wist, overtrof hij al zijn gewichtsverliesdoelen voorbij mijn KPI's en verwachtingen en bouwde hij een mooi lichaam op. Dit leerde me de juiste balans tussen dieet, training, trainer en cliƫnt kan magie veroorzaken. En niets verslaat hard en consistent werken!8. Als McGyver, draagt jouw muziek waarschijnlijk krachtige boodschappen uit. Zijn er specifieke thema's of lessen uit jouw persoonlijke reis die je bewust in je teksten verweeft om een diepere verbinding met je publiek te maken?

 

Als persoon van gemengde etniciteit, vond ik nooit echt een plek aan beide uiteinden van het spectrum. Daardoor behoor ik tot een grijs gebied of een grijs ongedefinieerde massa. Ik moest mijn eigen weg vinden door dit emotionele doolhof om te realiseren waar ik hoor. Vergelijkbaar met de term die we gebruiken voor onze intelligentie, moeten we deze paradox bestrijden, we moeten ons grijze materie gebruiken, want de kleur van je huid zou nooit moeten uitmaken. Dit is een universele en tijdloze boodschap die relevant zou moeten blijven tot het menselijk ras naar een ander niveau is geƫvolueerd. Misschien ooit....


9. Voorbij de fysieke voordelen, hoe is jouw mentale en emotionele welzijn geƫvolueerd sinds het opnemen van Lion's Mane gummies? Heb je veranderingen opgemerkt in je creatieve proces of mindset als artiest?

Ik merkte dat ik tegelijkertijd wat meer gefocust en ontspannen was. Dit creƫert een betere "ruimte" om in te zijn als artiest, wat een stimulerend gevoel van motivatie biedt om op voort te bouwen.

10. Vooruitkijkend, rekening houdend met jouw diverse passies, wat is een droom samenwerking of project dat je in gedachten hebt, iets dat jouw liefde voor personal training en rapmuziek op een manier samenbrengt die echt Kymer en McGyver vertegenwoordigt?

Als artiest zou ik graag een solide volgersbasis willen opbouwen als basis om een coole sportschool te openen.

Terug naar blog